Article headline
De wintermaanden, de ideale tijd om over uw tuin na te denken!

De wintermaanden, de ideale tijd om over uw tuin na te denken!

Wilt u aankomende zomer in de tuin van uw dromen genieten van de zon? Dan is dít het moment om uw wensen te vertalen naar een mooi tuinontwerp.

De wintermaanden, de ideale tijd om over uw tuin na te denken!

Wilt u aankomende zomer in de tuin van uw dromen genieten van de zon? Dan is dít het moment om uw wensen te vertalen naar een mooi tuinontwerp. Vervolgens kan de aanleg van uw tuin dan plaatsvinden in de winter. Gegarandeerd dat u, wanneer het voorjaar zich aandient, volop kunt genieten van uw nieuwe tuin!

Heeft u afgelopen zomer ook zo genoten van het mooie weer? Hoe fijn zou het zijn wanneer komende zomer uw tuin nog meer voldoet aan uw ideaalbeeld? Steeds meer wordt de tuin gezien als verlengstuk van de woning, een plek om met familie en vrienden te eten, drinken en praten. Oók hebben we steeds meer de behoefte om vaker en langer buiten te zijn. Wanneer u dan buiten bent wilt u natuurlijk wel optimaal kunnen genieten van uw tuin.

Een tuin welke de juiste balans heeft tussen gevoel van ruimte, contrasten heeft in bloem-,plant- en bladvorm, kleur, bladtextuur en een unieke beleving geeft van ieder jaargetijde zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tuin.Wellicht denkt u:‘allerlei planten in de tuin dat kost mij veel tijd aan onderhoud’. Dit hoeft niet zo te zijn. Door de juiste soorten en combinaties te kiezen kan er een onderhoudsvriendelijke tuin gecreëerd worden die het hele jaar door voor beleving zorgt.

Bij Martin Elling Tuinontwerp & Advies bent u aan het juiste adres om uw wensen tot uiting te brengen.

Het uitgangspunt in ieder ontwerp is dat de tuin het hele jaar door iedere dag weer een beleving is.Het combineren van materialen en beplantingen zorgen voor contrast en verrassende effecten zodat de tuin interessant blijft. Daarbij wordt altijd gekeken naar duurzame en tijdloze oplossingen. Martin Elling ontwerpt kleine en grote tuinen, van stadstuin tot boerderijtuin. Om u een nog beter beeld te geven hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien, kan deze in 3D worden uitgewerkt.

Iedere tuin én uw wensen zijn uniek en daarom is elke tuin keer op keer een nieuwe uitdaging.Daar bij wordt ook gekeken naar uw woning en de omgeving zodat alles een geheel vormt.Wanneer u tevreden bent over het ontwerp kunt u zelf aan de slag gaan of een hovenier de opdracht geven de tuin aan te leggen. Martin Elling Tuinontwerp & Advies kan voor u de benodigde materialen regelen, maar ook de aanleg van uw tuin begeleiden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u aanvullende informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Ook wanneer u tegen andere problemen aanloopt in de tuin, geven wij u graag advies op maat.  

Dus wilt u komende zomer optimaal kunnen genieten uw tuin, wacht dan niet tot het voorjaar maar begin nu!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen

Geen gerelateerde posts gevonden