Article headline
KERSTDINER? Buiten barbecueën!

KERSTDINER? Buiten barbecueën!

Sfeervol en warm ‘buiten’ zitten, óók met guur Hollands weer...

KERSTDINER? Buiten barbecueën!

Sfeervol en warm ‘buiten’ zitten, óók met guur Hollands weer. Vuurtje erbij. Samen eten. Kijken naar de sterrenhemel. Of lekker werken aan de keukentafel. Dit is het genot van een serre of tuinkamer. Binnen wordt buiten!

Elke huizeneigenaar denkt er wel eens over na: verbouwen, iets aanbouwen, de tuin beter indelen... De één wil dolgraag meer woonruimte, de ander meer contact met buiten. Waarom blijven dromen? Wie kiest voor een serre, tuinkamer of vouwwand slaat beide vliegen in één klap.

INSPIREREN EN BESCHERMEN

“Veel mensen gebruiken een terras bij hun woning amper vanwege de wind. Of gaan niet snel buiten zitten omdat het net te veel gedoe is. Een serre of tuinkamer is dan dé oplossing. Je loopt er zo in en alles staat klaar, tijd om te genieten", vertelt Mike de Groot van Intexstore uit Hem. De specialist weet exact wat mensen willen, vaak nog eerder dan zijzelf. “Dat komt doordat niemand vooraf weet hoeveel er mogelijk is bij ons. Ook beschermen wij klanten tegen ideeën waar ze later spijt van zouden krijgen, of dit nu technisch, esthetisch of praktisch is.”

EEN SERRE OF TUINKAMER: EXTRA WOONRUIMTE MET UNIEKE BUITENBELEVING. ÉLK SEIZOEN.
VERHUISPLANNEN VAN TAFEL

Voor De Groot is dat het mooiste van zijn vak. Luisteren, inleven, meedenken en mensen verrassen met creatieve oplossingen. “Met zo’n investering wil je zéker weten dat je optimale keuzes maakt. Is een schuifwand op de windzijde wel nodig? Hoe integreren we de verwarming? Is heien noodzakelijk? Er komt veel bij kijken. Daarom vinden klanten het prettig en comfortabel om hun wensen samen met ons uit te werken tot iets unieks.” Regelmatig doen de serres en tuinkamers verhuisplannen in de prullenbak verdwijnen. Het droomhuis bleek dan dichterbij dan gedacht. En goedkoper dan verhuizen.

Glaswanden geven een woning karakter, lichtinval en verbinding met buiten. De mogelijkheden zijn legio, voor elk type woning. Lees hier meer.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen

Geen gerelateerde posts gevonden