Article headline
Jongens DE WIT

Jongens DE WIT

Jongens DE WIT is opgericht door de twee broers Sjors en Edo. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig bouw- en interieurbedrijf in Schagen. Al bijna vijftien jaar lang timmeren ze flink aan de weg. De projecten worden steeds groter: van complete woningbouw tot renovatie van kantoorpanden en inrichting.

Jongens DE WIT

In 2012 werd hun eigen bedrijfspand aan de Zijperweg in Schagen gebouwd en werd de naam Jongens DE WIT op de gevel geplakt. “We heetten eerst Gebroeders de Wit, maar hebben daar Jongens DE WIT van gemaakt, omdat we dat net wat lekkerder vonden klinken.” Inmiddels hebben ‘de jongens’ twee man personeel, een vacature voor een derde en werken ze samen met verschillende vaste onderaannemers. “Meestal lopen er twee projecten in de regio Schagen tegelijk”, vertelt Edo. “We richten ons op verschillende bouwwerkzaamheden: van nieuwbouw tot renovatie, voor zowel particulieren als zakelijk. Naar wens compleet met inrichting en al.”

DE KLANT STAAT CENTRAAL

Klanten komen vaak met een tekening van een architect naar ons toe, daar gaan we dan mee aan de slag gaan. “Met onze ervaring geven we de klant advies en proberen we zoveel mogelijk te ontzorgen. De smaak en stijl van de opdrachtgever staat altijd centraal. Voor welke stijl je ook kiest: kwaliteit, precisie en vakmanschap staan voorop!” Typisch Jongens DE WIT? “We zijn altijd eerlijk, precies en kwaliteitgericht. Alles is bespreekbaar.”

Meer informatie: jongensdewit.nl.

No items found.
No items found.
‘WE ZIJN ALTIJD EERLIJK, PRECIES EN KWALITEIT GERICHT’
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen

Geen gerelateerde posts gevonden