Article headline
Inspiratie is overal
Werken

Inspiratie is overal

Even voorstellen: Linda Pijper is bladenmaker en woonliefhebber in hart en nieren. Sinds 2019 is ze bij Klaver Makelaardij verantwoordelijk voor het magazine Buitengewoon.

Inspiratie is overal

Hoe ben je bij Klaver Makelaardij terechtgekomen?

Ik was in Nieuwe Niedorp en zag allemaal Klaver-borden hangen. Nadat ik ook het mooie magazine Buitengewoon had gezien heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik Geert Klaver gemaild.

Wat doe je precies bij Klaver Makelaardij?

Ik houd mij bezig met het magazine Buitengewoon en de website. De huisstijl, look and feel van het tijdschrift en het aansturen van de redactie. Dat betekent onder meer dat ik freelance redacteuren, vormgever en fotografen begeleid, planningen maak en invalshoeken voor producties bedenk.

Wat heb je met Noord-Holland?

Ik ben geboren en getogen in Alkmaar en tot twaalf jaar geleden heb ik in de binnenstad van Alkmaar gewoond. Om het echte stadse leven te ervaren wilde ik een tijdje in Amsterdam wonen. Dat 'tijdje' duurt inmiddels al twaalf jaar. Ik woon in een van de leukste buurten van Amsterdam: de Helmersbuurt, maar Noord-Holland blijft trekken. Ik ben een strandmens dus ga regelmatig naar Bergen aan Zee, en zoals Geert Klaver altijd zegt: er komt een tijd dat je weer terug wilt.

Wat heb je met wonen en huizen?

Ik kom uit de tijdschriftenwereld en heb daar jaren voor verschillende woontijdschriften gewerkt. Daar ben ik geïnfecteerd geraakt met het woonvirus. Ik kan geen restaurant, hotel of huis in lopen zonder geïnspireerd te raken door kleuren, materialen en mooie woonspullen. Bij Klaver kan ik die twee interesses combineren: gluren in de mooie huizen én een mooi blad ervan maken! 

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Linda's favoriete hotspots in Noord-Holland

Eten

Alles waar ik van houd, vind je bij Republiek Bloemendaal: een mooie inrichting, lekker eten en uitzicht op zee, Republiek Bloemendaal – Lounge, Drinks & Food

Winkel

Stadspaviljoen Noord in Bergen. Ik kan enorm genieten van de woonspullen bij Noord. De materialen, de kleuren. De winkel heeft zowel mode als wonen wat het altijd een feestje maakt om langs te gaan om even te kijken, Stadspaviljoen Noord

De laatste tijd ben ik ook fan van de Zara Home-collectie. Zij hebben een geweldige collectie met Vincent van Duysen, een van mijn favoriete designers. Jammer genoeg staat mijn huis al vol met spullen, vooral die bank zou ik wel willen hebben, Zara Home Nederland | Officiële site

Museum

Ik kom graag in Foam in Amsterdam. Ik houd van fotografie. Bij Foam wisselen de exposities snel, waardoor het leuk is om er regelmatig heen te gaan. Daarmee steun je de culturele sector ook een beetje, Foam: all about photography | Bezoek ons in Amsterdam

Hotel

Plantage Rococo in Velsen-Zuid. Het hoeft niet per se je smaak te zijn, maar geïnspireerd raak je wel van de plek, het pand en de barokke inrichting. PLANTAGE ROCOCO | ECO HOTEL – RESTAURANT- CAFÉ – GARDEN

Natuur

Met mijn hond Pum wandel ik graag in het duingebied van Bergen aan Zee. Zodra ik de zeeweg op rijd richting zee word ik al blij; het is altijd fijn om daar even te zijn en een mooie wandeling te maken. Hou je niet van de zee dan zijn de bossen in Bergen bij de filmschuur ook altijd fijn om te wandelen. nieuws over duinen, milieu en klimaat - Welkom bij de Duinstichting

Typisch Linda

Ik heb thuis allerlei soorten servies: schalen, borden, kommen in overvloed... Toen een vriendin voor het eerst mijn verzameling zag, had ze de neiging om onderop te kijken hoeveel het kostte alsof het een winkeltje was.

No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen