Article headline
Financiën & Formule 1
Werken

Financiën & Formule 1

Inspirerende ondernemers. Daar houden we van bij Klaver Makelaardij. Daarom ging Geert Klaver langs bij Arnold van Hengstum in Amsterdam die in drie jaar tijd een succesvol bedrijf heeft opgebouwd op het gebied van financiering voor verhuurd vastgoed.

Financiën & Formule 1

Wat doe je precies met Nestr?

We bieden hypothecaire financiering voor verhuurd vastgoed in heel Nederland. Vermogende mensen kunnen op deze manier rendement halen door in vastgoed te beleggen.

Hoe doen jullie dat?

Vroeger gingen je met je uitgeprinte jaarcijfers onder je arm naar de bank. Dit proces hebben we geautomatiseerd en gedigitaliseerd en daarmee enorm versneld. Bij ons weet je binnen enkele dagen of je een financiering wél of niet krijgt. Binnen enkele weken kan de financiering al passeren bij de notaris. De distributie verloopt via 100 tussenpersonen die beleggers adviseren én assisteren met de financiering van hun vastgoed. Company Finance in Alkmaar is een van deze adviseurs waar wij prettig mee samenwerken.

Stijgende rente, de oorlog in Oekraïne. Hoe zie jij de toekomst?

Het is spannend. Er is momenteel veel aan de hand. Niet alleen de renteontwikkeling en de oorlog in Oekraïne, maar ook wet- en regelgeving uit Den Haag zorgt ervoor dat beleggers terughoudend zijn en op hun handen zitten. Na zeven goede jaren is nu een dalende lijn ingezet, maar je zal zien dat het een golfbeweging zal zijn. De markt kent altijd pieken en dalen. Investeren in vastgoed is historisch gezien een heel solide wijze van investeren mét rendement.

Hoe is het je gelukt om een redelijk saai product als hypotheken een gezicht te geven?

We hebben dat onder meer gedaan door voormalig autocoureur en ondernemer Robert Doornbos aan ons te verbinden. Daarnaast sponsoren we ook een raceteam. De racewereld staat voor snelheid, data en innovatie; precies hoe wij ook opereren. Dankzij onze sponsoring kunnen we onze klanten meenemen naar de Formule 1, hebben we een racesimulator op kantoor en gaan we regelmatig naar Zandvoort om in een raceauto het circuit op te gaan.

Is marketing vooral geld wegbrengen of levert het je ook iets op?

Het kost zeker wat, maar het levert ons ook veel op. We trekken een jonger en hipper publiek aan en hebben zo snel naamsbekendheid kunnen opbouwen. Mede door het ambassadeurschap van Robert Doornbos werden we gelijk een credible merk. Ik zeg altijd: de helft is bedacht en voor de andere helft hebben we wind mee gehad.

Waarin lijken we op elkaar?

Jij onderscheidt je van andere makelaars. Gewoon door wie je bent, maar ook bijvoorbeeld door je drone video’s. Dat probeer ik ook bij en met Nestr te creëren. En we hebben allebei de West-Friese mentaliteit: mouwen opstropen en ervoor gaan.

Wat hoop je nog te bereiken?

We zijn bezig om ons productenpalet uit te breiden, zodat we ook zakelijk vastgoed kunnen gaan financieren. Ik denk dat er in elk dorp en in elke stad behoefte zal blijven aan een bakker, slager en een drogist. Daarnaast wil ik dat Nestr een bestendige aanbieder van vastgoedfinanciering blijft.

Hoe zie je de toekomst voor particuliere beleggers?

De overheidsregels gaan het de branche niet makkelijk maken. De huurprijsbescherming wordt doorgetrokken naar huren tot ongeveer 1000 euro en 187 punten. Wij gaan, onder meer door kennissessies die we voor onze intermediairs organiseren, klanten helpen om die 187 punten te halen. Maar nu hebben we genoeg gepraat; het is tijd om een potje te racen.

Nestr Smart Finance

Nestr biedt hypotheekfinancieringen aan voor één of meerdere woningen bestemd voor de verhuur via de Nestr Vastgoedfinanciering. Ook combinatie-objecten passen binnen de acceptatiecriteria, mits het zakelijke deel niet groter dan 50% van de waarde van het totale object bedraagt. Nestr biedt een transparant product en snelheid van acceptatie door een nieuw ontwikkelt aanvraag- en acceptatiesysteem.

Meer informatie: nestr.nl

No items found.
No items found.
Net als de racewereld staan wij voor snelheid, data en innovatie
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen