Article headline
De pitbulls van Company & Living Finance: 'We laten pas los als het geregeld is'
Werken

De pitbulls van Company & Living Finance: 'We laten pas los als het geregeld is'

Maatwerk en meedenken is voor ons dagelijks werk. We hebben een helicopterview, stellen heel veel vragen vooraf en we bijten ons vast in een dossier. We laten niet los voordat het geregeld is.

De pitbulls van Company & Living Finance: 'We laten pas los als het geregeld is'

Na 13 jaar op de Kennemerstraatweg in Alkmaar is Company & Living Finance verhuisd. ,,We zijn uit onze jas gegroeid, dus het werd tijd voor vernieuwing”, zegt mede-eigenaar Bas Zuurbier. Niet alleen de locatie is veranderd, ook ons logo. ,,We zitten allemaal met elkaar onder één dak, dus ook de namen Company Finance en Living Finance zijn samengevoegd in het logo. Dit is voor onze zakelijke en particuliere klanten duidelijker. Ons nieuwe pand is goed bereikbaar, heeft veel parkeergelegenheid én ruime sfeervolle spreekkamers. Diverse klanten zijn nauw betrokken geweest bij de verbouwing van ons pand. Dit maakt het proces extra bijzonder.”

Standaardisatie

De wereld veranderd. ,,We zien dat de banken steeds meer klanten dwingen naar standaardisatie. Tegenwoordig moet alles verplicht worden geregeld via internet. Daarnaast moeten klanten zelf alle informatie vooraf aanleveren en uitzoeken. Bij ondernemers en particulieren heerst juist behoefte aan vooraf een persoonlijk en duidelijk gesprek. Daarna gaat men pas op zoek gaat naar een geschikte en betaalbare woning en de gunstigste hypotheekaanbieder. Wij voorzien in deze behoefte. Maatwerk en meedenken is voor ons dagelijks werk. We hebben een helicopterview, stellen heel veel vragen vooraf en we bijten ons vast in een dossier. We laten niet los voordat het geregeld is. We zien de niet ‘standaard zaken’ of de ‘vermogende/complexe klanten’ juist als een uitdaging.”

Ruime ervaring

De hypotheekadviseurs van Company & Living Finance hebben een schat aan ervaring. Ze vinden financieringen regelen leuk om te doen en denken echt met mee in elke situatie. Hierdoor voelt de klant zich gesterkt in grote beslissingen en veranderingen. Denk hierbij aan het kopen van een huis, een bedrijfsfinanciering of een hypotheek voor verhuurd vastgoed. De broers Bas en Maurice Zuurbier adviseren de ondernemers en beleggers. Patrick de Vries is hypotheekadviseur voor de particuliere klant. Samen vormen zij al ruim 11 jaar een ijzersterke combinatie.

,,Sinds september hebben we een nieuwe collega, Marlien Bolhuis, hiervoor werkzaam als accountmanager bij de MKB-afdeling van de Rabobank. Door haar ervaring weet Marlien ook feilloos welke wegen ze moet bewandelen om hypotheken voor ondernemers voor elkaar te krijgen. Dit is een waardevolle aanvulling voor ons team. En ja, ook zij is een pitbull”, zegt Bas Zuurbier.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen