Article headline
Bankieren blijft mensenwerk
Werken

Bankieren blijft mensenwerk

Nog niet zo lang geleden zat er op elke hoek van de straat een bank met een directeur die je bij naam kende. Wilde je financiële zaken regelen, dan hoefde je alleen maar naar binnen te lopen.

Bankieren blijft mensenwerk

In 15 jaar tijd is er veel veranderd. Er is veel gestandaardiseerd en de transactiedata van je lopende rekeningen bepaalt of je een financiering wél of niet krijgt.

Nieuwe financierders

Financieel expert Bas Zuurbier zag vijftien jaar geleden al kansen om mensen te helpen met financieel advies. Zuurbier: “Je ziet dat de intermediair langzamerhand de rol heeft overgenomen van de buitendienst van de bank. Het voordeel hiervan is dat je iemand kan inschakelen die de financiële wereld als geen ander kent. Daarnaast zie je dat er veel financierders zijn bijgekomen. Dat was 15 jaar geleden ondenkbaar. Ons bedrijf, Company Finance, is hierin meegegroeid. Ondanks de meer standaard werkwijze van de bank verliezen wij de wens van de klant nooit uit het oog. Bankieren blijft mensenwerk. Waarbij standaardisatie zowel in je voordeel áls nadeel kan werken.

Verkooptraject

Company Finance is ook regelmatig betrokken bij het verkooptraject van bedrijven of vastgoed. “Ondanks alle veranderingen zijn sommige dingen nog steeds hetzelfde gebleven. Want hoewel veel geautomatiseerd is, blijft het dagelijks najagen via de telefoon heel belangrijk. Hoe fijn is het als je iemand kunt bellen om een goed gesprek over je financiën te voeren?”

Meer informatie: company-finance.nl en living-finance.nl

No items found.
No items found.

No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen