Article headline
Alles voor je (buiten)keuken
Wonen

Alles voor je (buiten)keuken

Bij EP: Beerepoot in Hoorn ben je aan het juiste adres voor alles wat met (buiten)koken te maken heeft. Ons personeel is goed opgeleid en we werken alleen met eigen monteurs die bij onze klanten thuis vakkundig de apparatuur installeren. Zo weet je zeker dat alles naar behoren werkt. Kwaliteit en vakmanschap. Voor minder doen we het niet.

Alles voor je (buiten)keuken

De 3 A’s

Advies

Goed advies geven, vinden we heel belangrijk. Alleen dan kom je tot het beste resultaat. Daarom werken we alleen met opgeleide medewerkers en gekwalificeerde monteurs. Vakmanschap. Daar staan we voor!

Apparaten

Hoewel we ooit begonnen zijn met puur het verkopen van apparaten en je die nog zeker bij ons kunt vinden, doen we inmiddels véél meer. Bij de winkel in Hoorn ben je aan het goede adres voor je complete keukenuitzet. Van een afwasmachine tot een ingebouwd koffiezetapparaat en van een stoomoven tot een wijnklimaatkast. Alles om het koken – en dus ook je leven – aangenamer te maken.

A-merken

Op onze kookafdeling vind je de mooiste merken. Denk aan het prachtige en kwalitatieve assortiment van Le Creuset en Demeyere. Pannen die je niet in een keukenkastje hoeft te verstoppen, maar die mogen schitteren in je keuken. Ook kun je er terecht voor onder meer de mooiste Magimix-apparaten en voor een geweldig assortiment bak- en springvormen. Wat je ook zoekt, of het nu een pepermolen, powerblender, citruspers, ijsmachine, wijnkoeler of asperge- pastapan is, you’ll find it. Regelmatig wordt er in de showroom in Hoorn een kookdemonstratie of -workshop gegeven waarin koks van diverse A-merken demonstreren wat er allemaal mogelijk is met hun apparatuur, denk aan koken op inductie, koken met een (stoom)oven of bijvoorbeeld koken met rvs-pannen.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Barbecueën als een pro

Kamado barbecues worden steeds vernuftiger. Voor barbecuefans verkopen we daarom onder meer de bekende Big Green Egg. Een keramische houtskoolbarbecue die stoomt, grilt en als oven fungeert Met dit barbecue-ei bereik je makkelijk een constante temperaturen. Maar ook met een The Bastard Kamado barbecue maak je de heerlijkste burgers, en wist je dat je er ook mee kunt slow cooken en ‘m als steenoven voor pizza’s kunt gebruiken? Kamado Joe is bekend van z’n rode keramische kamado barbecues. Ook hier kun je dankzij allemaal verschillende accessoires uitpakken met bijvoorbeeld een rek om ribben op te grillen. Nieuw in ons assortiment is het designmerk Ofyr, bekend van de kegelvormige vuurschaal met een brede, platte rand die fungeert als bakplaat. Dit veelzijdige kooktoestel maakt buitenkeuken echt next level. En wist je dat ze ook heel gave leren schorten hebben? Leuk om cadeau te doen! Dus of je nu op zoek bent naar een barbecue of elk denkbaar barbecue-accessoire, bij ons ben je aan het goede adres.

No items found.
No items found.

Partner

EP: Beerepoot
Dr. C.J.K. van Aalstweg 16b
Hoorn
0229 502 420Website
EP: Beerepoot

Verder lezen