Article headline
25 jaar Versani in een notendop

25 jaar Versani in een notendop

Elke onderneming - of het nu een knus klein winkeltje is of een megastore - is ontstaan uit een droom, een passie en een visie, gevolgd door durf en heel hard werken. De oprichters van Versani - Hans Hageman en Richard Stolk - kunnen daarover meepraten. Zij zagen een gat in de markt en besloten daar schouder aan schouder in te springen.

25 jaar Versani in een notendop

Hageman en Stolk werkten bij dezelfde bouwmarkt en waren dus collega’s van elkaar. Het viel hun op dat er niets te koop was dat lag tussen de aanbieders van doe-het-zelf-badkamers en de luxueuze kant-en-klaar-badkamers van de veel duurdere speciaalzaken. Er was als het ware geen middenklasse. In 1995 begonnen ze met duizend vierkante meter aan de Zijperstraat in Alkmaar. Vanaf de start hadden ze de wind in de zeilen. Al snel transformeerden ze van prijsstunter in sanitair en verwarmingsproducten tot een Badkamer- en Keukenspeciaalzaak zonder weerga, met twintig man personeel. Er zou een magazine zoals deze nodig zijn om alle ontwikkelingen en verwikkelingen van de afgelopen 25 jaar te beschrijven, maar dat komt nog wel een keer.

Na ruim 22 jaar op dezelfde locatie werd het tijd voor iets anders, iets nieuws. Versani heeft nu - aan de Pettemerstraat 18 in Alkmaar - een prachtige showroom van 2500 m 2 , waar je heerlijk rond kan dolen door de keuken-, badkamer- en tegelafdeling. Opvallend is dat zowel de keuken- als de badkameropstellingen qua formaat heel realistisch zijn, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het thuis kan worden. Op de grote tegelafdeling is ook de collectie tegels van vtwonen te koop. Bijzonder is ook dat er veel producten op voorraad zijn. Eigenlijk kun je zo een badkamer meenemen. Voor de liefhebber van koopjes is er een zolder van 300 m 2 vol wastafels, radiatoren, kranen, ligbaden, badmeubelen, et cetera.

Versani verloochend zijn afkomst niet en blijft de aandacht richten op het behouden en verbeteren van de service en prijsstellingen. De modernste hulpmiddelen zijn aanwezig om nog meer inzicht te geven. En er staan altijd adviseurs klaar om je wegwijs te maken in het aanbod. Om zeker te zijn van onverdeelde aandacht, is het raadzaam een afspraak te maken. Versani gaat het 25-jarig jubileum goed vieren. In de loop van het jaar komen er veel feestelijke acties. Houd alle media in de gaten en volg ons op Facebook en Instagram!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen

Geen gerelateerde posts gevonden