De Oogkamer

Alkmaar, Ritsevoort

Een prachtige collectie van mooie merken met onderscheidende brillen...

Door
Text Link
op
This is some text inside of a div block.
Categorie:
Text Link

Als je bijna aan het eind van de winkelstraat bent (of aan het begin als je vanaf de ring komt) dan is er nog een spectaculaire afsluiter. Mensen uit heel Nederland komen speciaal naar Alkmaar voor de Oogkamer. De winkel heeft al 19 jaar een prachtige collectie van mooie merken met onderscheidende brillen. Mareille Kerssens vertelt “We gaan speciaal naar beurzen in Parijs en Milaan om onze bijzondere niche collectie samen te stellen. Maar naast brillen kunnen mensen hier ook terecht voor oogmetingen, uitgebreide optometrische onderzoeken en contactlenzen. We werken nog ambachtelijk, alles wat we verkopen maken we zelf op maat.” De Oogkamer is de kers op de taart van deze fantastische straten. Geen grote ketens, maar een diversiteit aan zelfstandige ondernemers. Met de Singelgarage als ideale parkeergelegenheid is het dé entree van Alkmaar.

Kortom, als je naar Alkmaar gaat, loop even door het Ritsevoort en de Koorstraat. Zij én haar ondernemers heten je van harte welkom en gaan je zeker verrassen!

De Oogkamer

072-5206157

Ritsevoort 43

Alkmaar

Liesanne Schoon

Staat voor plezier, vakwerk & creativiteit met een goede dosis humor. Zowel met tekst als beeld geeft ze overal nét een iets andere twist aan, en dat verveelt nooit. Laat u verrassen!