Revolutionair uw keuken of badkamer aanschaffen

Sparen voor een hogere korting door middel van een investering in een cryptomunt. Het klinkt als een ver-van-mijn-bed-show...

Door
Text Link
op
This is some text inside of a div block.
Categorie:
Text Link

Sparen voor een hogere korting door middel van een investering in een cryptomunt. Het klinkt als een ver-van-mijn-bed-show, maar de wereld van cryptovaluta komt steeds dichterbij. De Buycoin is geboren en met deze nieuwe manier van investeren wordt cryptovaluta omgezet in echte producten en kortingen. Oftewel, met deze revolutionaire manier van betalen maken Sanisale, Keukensale en zusterformules Sanistunter en Keukenstunter samen met diverse andere aangesloten retailpartners de wereld van cryptomunten tastbaar en biedt het Buycoin-platform een uniek extra voordeel voor de consument.

Hoe werkt het?

Stel, u financiert de aanschaf van een keuken die u bij Keukensale koopt. U betaalt 30% van de keuken aan. Tussen het moment van aankoop en uitlevering zit een bepaalde periode van tijd. Voor de resterende 70% van het aankoopbedrag krijgt u de mogelijkheid om gebruik te maken van het Buycoin-platform (Buycoin is onder meer partner van Sanisale en Keukensale). De Buycoin is een nieuwe cryptomunt. Dat betekent dat deelname aan het Buycoin-platform er toe kan leiden dat de door u aangeschafte munten in de periode tussen aankoop en uitlevering meer waard kunnen worden. Als uw keuken geleverd wordt, betaalt u het resterende bedrag met uw Buycoins, waarvan de waarde is gestegen. De overgebleven waarde kunt u laten uitbetalen óf besteden bij een andere partner die is aangesloten bij het Buycoin-platform.

Klinkt leuk, maar wat als de waarde daalt?

Dan is er niets aan de hand. U betaalt van tevoren het afgesproken bedrag met de cryptomunten die u bij aankoop heeft verkregen, ongeacht de waarde ervan. U loopt als klant dus geen enkel risico, u gaat nooit méér betalen, alleen de korting wordt groter als de waarde van de munt stijgt.

Het nieuwe internet

Lennaert Helleman, mede-initiatiefnemer van de Buycoin, gelooft in de verandering van de huidige betaalmethodes. “De samenleving zoals wij deze nu kennen, zal onder invloed van nieuwe technologieën zoals de Buycoin volledig anders worden ingericht. De blockchain (oftewel het platform/systeem waar digitaal geld in wordt vastgelegd) wordt bestempeld als de grootste technologische ontwikkeling van deze tijd, vergelijkbaar met de komst van het internet. Het zal de economie en de wijze waarop wij betalen, consumeren, participeren en sparen volledig veranderen. U moet Uw ogen niet sluiten voor deze veranderingen. We moeten ons blijven onderscheiden, innoveren en excelleren ten opzichte van onze concurrenten. De Buycoin zal het speelveld van morgen creëren en Sanisale/Keukensale met haar zusterformules lopen daarin voorop. En het mooie is, de klant profiteert hier volledig risicoloos van!”

BuyCoin

-

Noord-Holland