De laatste mannenmode trends

Lammetjes dartelen in de wei, bijen zoemen door de lucht en de geur van vers gemaaid gras prikkelt de zintuigen. De lente is begonnen...

Door
Text Link
op
This is some text inside of a div block.
Categorie:
Text Link

Waar menig vrouw haar garderobe al heeft uitgespit, wacht de man iets langer met de aanschaf van de nieuwste mode. Uit ervaring blijkt dat de gemiddelde man zich niet zo veel tijd gunt om de laatste modetrends in de gaten te houden. Gelukkig is Jan Rozing Mannenmode, gevestigd in het centrum van Schagen, dé zaak als het gaat om de laatste trends. En er is nog een mooie bijkomstigheid, Jan Rozing Mannenmode kan ook de heren van dienst zijn die krap in de tijd zitten.

Parkeren achter de zaak

Arjo Rozing steekt van wal: ,,We hebben een parkeerterrein achter ons pand, dus onze klanten zijn geen tijd kwijt om een parkeerplaats te zoeken. Daarna kunnen we ze snel en kundig helpen aan een mooie outfit, van een vrijetijdsoutfit tot een kostuum. Onze klanten worden geholpen door één van onze adviseurs, die direct kunnen filteren wat de klant graag wil. Daarnaast hebben we ook een mooie schoenencollectie, dus mannen kunnen van top tot teen bij ons slagen en binnen een half uur de deur weer uitlopen met een compleet nieuwe garderobe.” Arjo Rozing is inmiddels de derde generatie die in Schagen de scepter zwaait in het familiebedrijf.

Eigen kleermakerij

,,Wat ook veel tijd scheelt, is onze eigen kleermakerij. Alle kledingstukken blijven dus onder één dak. Zo kunnen we snel schakelen”, voegt Arjo toe. ,,Wat leuk is om te vertellen, is dat we één van de grootste Paul en Shark dealers in Nederland zijn. We krijgen klanten uit heel Nederland om de ruime collectie te bewonderen. We hebben een uitgebreide matenreeks, dus ook de mannen met een specifieke maat zijn welkom.”

Voorjaar

Wat is de trend van nu?

,,In de nieuwe collectie zie je veel drukke en vrolijke prints. Het is weer helemaal terug, de streepjes en ruitjes blijven, gecombineerd met bloemetjes en andere dessins. We zien dus een hele brutale, gewaagde collectie. Naast de vernieuwende groentinten zijn er vele andere kleuren te vinden in de collecties van dit voorjaar”, sluit Arjo af. Laat dat nu mooi aansluiten bij dit kleurrijke voorjaar!

Jan Rozing Mannenmode

0224-212624

Rensgars 9-11

Schagen

Liesanne Schoon

Staat voor plezier, vakwerk & creativiteit met een goede dosis humor. Zowel met tekst als beeld geeft ze overal nét een iets andere twist aan, en dat verveelt nooit. Laat u verrassen!